Op deze pagina lees je meer over de historie, de toekomst en de werkwijze van de Sallandse United.

Teambuilders

Sallandse United biedt een compleet aanbod van sportaccommodaties. In de breedste zin van het woord, van het aanleggen of renoveren van kunstgrasvelden tot atletiek- en hindernisbanen. Wij adviseren en voeren uit, maar nemen ook verantwoordelijkheid voor het onderhoud. Daarbij is elke aanvraag uniek. Aan de hand van antwoorden kiezen we voor een bepaald systeem waarbij de kwaliteit altijd voorop staat. Als Sallandse United hebben we er jaren aan gewerkt om een goede naam op te bouwen en dat willen we ook graag zo houden. Samen met leveranciers zoeken wij naar nieuwe innovaties die de kwaliteit en speeleigenschappen bevorderen. Een sporter wint tenslotte ook nooit alleen. Hij bouwt een professioneel team en netwerk om zich heen en Sallandse United doet dat ook. De naam United zegt het al, verschillende bouwpartners ‘verenigen’.

“Wij hanteren de optiek van hockeycoach Marc Lammers, die met zijn team goud won op de Olympische Spelen van 2008 in Peking: “Als je bewust werkt aan het onbekwame, ga je onbewust het onbekwame toepassen.”

Download hier onze brochure Eigenwijze

Download

Historie
Sallandse United is in 2004 opgericht als nieuwe divisie van de Sallandse Wegenbouw. In 1991 is Sallandse Wegenbouw in Haarle opgericht in de grond-, weg- en waterbouw. De klussen in de eerste jaren waren straatwerkzaamheden voor particulieren. Gedurende de jaren wisten we op meerdere fronten kansen te creëren en te benutten waardoor we risico’s konden spreiden en onze toegevoegde waarde konden vergroten. Inmiddels maken we gedurfde, complexe werken van hoge kwaliteit, maar dan wel op onze eigenwijze. Door ons team van enthousiaste, leergierige mensen die bereid zijn om te veranderen was ons bedrijf in staat om door te groeien. Zo kwamen er activiteiten op het gebied van milieutechniek (Sallandse Milieu en Advies, sinds 1996) en gingen we ons richten op de aanleg van sportvoorzieningen (Sallandse United, sinds 2004). Inmiddels is Sallandse United gevestigd in een prachtig pand aan de Bloeme-Weide in Haarle waar deze 3 divisies elkaar versterken. Kwaliteit staat voorop, in ons werk en in onze processen. Echter, het zijn de mensen die het ‘m doen. Zo zien we op onze eigenwijze de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Toekomst
Het bouwen van sportaccommodaties is en blijft mensenwerk. Juist in een tijd van individualisering, schaalvergroting en juridische afdichting blijven samenwerken en vertrouwen voor ons succesfactoren. Door goede communicatie, zowel intern als extern, willen wij ons onderscheiden van andere partijen. Dit noemen wij noaberschap; zorg dragen voor onze omgeving. Wij onderhouden een prettige langdurige relatie met klanten, leveranciers en onderaannemers. Daarbij halen we graag ook het beste in onze medewerkers naar boven. Iedereen die vooruit wil, krijgt die kans. Zo zijn we in staat om in te spelen op veranderingen in de markt zoals nieuwe contractvormen, innovaties en trekken we meer verantwoordelijkheden naar ons toe zoals omgevingsmanagement. Ons doel is continuïteit door duurzaam te groeien. Zo kunnen wij waarde toevoegen aan onze omgeving en blijft kwaliteit altijd de basis.