In Zwolle kampten een aantal sportparken al enige tijd met capaciteitsproblemen. Sallandse United is begonnen aan het aanleggen van 5 kunstgrasvelden om de problemen op te lossen.

  • DivisieUnited
  • Datum23 juni 2018
Terug naar nieuws overzicht

In Zwolle kampten een aantal sportparken al enige tijd met capaciteitsproblemen, met name voor wat betreft de trainingsactiviteiten. Daarom gaat de Sallandse United in opdracht van de gemeente Zwolle bij 5 verschillende voetbalclubs nieuwe kunstgrasvelden aanleggen. Afgelopen week zijn wij gestart met de werkzaamheden, bij ons om de hoek.

Voor dit project is de Sallandse United op verschillende plekken in Zwolle aan het werk. Bij de voetbalclubs VV Berkum (sportpark Vegtlust), ZAC (sportpark Jo van Marle) en WVF (sportpark Weidesteen) worden de gewone natuurgrasvelden compleet omgevormd tot nieuwe kunstgrasvelden. Daarnaast zijn wij ook werkzaam bij SVI (sportpark de Siggels) en de Zwolsche Boys (sportpark Jo van Marle) om de al bestaande kunstgrasvelden te renoveren. Bij het renoveren wordt alleen de toplaag vervangen en bij de nieuwbouw worden er compleet nieuwe velden aangelegd inclusief onderbouw en drainage. Het kunstgras dat wordt ge├»nstalleerd voor deze clubs is van CCGrass. Al met al een mooie klus en natuurlijk gaan wij voor een mooi eindresultaat voor de gemeente Zwolle en de voetbalclubs.